Nieuws

Patrouille Wedstrijden: Pannenkoeken!

Verkenners Algemeen Niels
6 Maart 2021

Vandaag was het de eerste week van de patrouillewedstrijden. Omdat een patrouille maar zo goed is als de patrouilleleden individueel zijn leek het de leiding goed om deze eerste weke aandacht te besteden aan de bijdrage van elke verkenner aan de score van zijn patrouille. En hoe doe je dat nou beter dan door pannenkoeken te bakken... oké, misschien staat dat er los van maar dat maakt ze niet minder lekker.

Bij de start van de opkomst kreeg elke verkenner zijn persoonlijke score om zijn nek gehangen aan een keykoord. Hierop kon de leiding de bijdrage van deze verkenner bijhouden.
Na de vlag werden de tafels en patrouillekisten van stal gehaald en was het tijd om te bakken. Natuurlijk kunnen we daarover schrijven, maar de foto's zeggen toch genoeg?!?

75-jarige jubileum!

Algemeen Yorick
12 Juni 2020

Op 27 juni vieren wij het 75-jarige jubileum van de HMG. Helaas kunnen we door de uitbraak van het Coronavirus het niet vieren zoals we gepland hebben en kunnen de evenementen op locatie niet doorgaan.

Maar niet getreurd! In plaats van fysieke evenementen hebben we iets anders bedacht. Op 27 juni houden we online een pubquiz voor iedereen die dat leuk lijkt. Er zal zelfs een prijs zijn voor de top 3 winnaars.
Om het toch nog een beetje gezellig te maken en een beetje contact met elkaar te hebben, zal er in Discord een chatroom komen waar je ook gezellig met anderen kan praten/chatten.
Na de pubquiz kunt u natuurlijk ook gewoon in het chatkanaal blijven om gezellig samen fristi en/of leidinglimo met elkaar te nuttigen.
Klik hier om de discordserver te joinen: https://discord.gg/CJH4uPF

Vrienden van HMG: Reünie 2020: 12 december!

Algemeen, Feest, Leeuwengarde Yorick
12 Juni 2020

Beste Vrienden van de HMG,

Het zal geen verrassing zijn dat ook wij hebben besloten om onze jaarlijkse bijeenkomst, Vrienden van de HMG Live, dit jaar niet door te laten gaan op de geplande datum. Ook bij ons staat ieders veiligheid en gezondheid voorop.

Om dit jaar niet helemaal voorbij te laten gaan, hebben we een nieuwe datum geprikt die nog net binnen 2020 valt: 12 december. Het plan is om op die dag net zo'n leuk feestje te organiseren als vorig jaar

Zeeën bevaren, ja dat is ons doel!

Welpen Algemeen, Welpen Ochtend, Welpen Middag Auke
6 Juni 2020

Vandaag hebben de welpen schatten gezocht. Waar de schat lag, dat was niet meteen bekend. Door met verschillende schatkaarten plekken uit te sluiten, of juist aan te duiden waar de schat begraven ligt konden de mogelijkheden teruggebracht worden tot 1 plek. En dan nog met je schip naar die plek varen op je schat op te eisen en Amuletten en goud te innen.

Dit was de laatste opkomst van de nestwedstrijden.
De einduitslag is geworden:
4e: Nest Geel met 245pt
3e; nest Grijs met 260pt
2e; nets Rood met 275pt