Vrienden van HMG: Reünie 2020: 12 december!

Algemeen, Feest, Leeuwengarde Yorick
12 Juni 2020

Beste Vrienden van de HMG,

Het zal geen verrassing zijn dat ook wij hebben besloten om onze jaarlijkse bijeenkomst, Vrienden van de HMG Live, dit jaar niet door te laten gaan op de geplande datum. Ook bij ons staat ieders veiligheid en gezondheid voorop.

Om dit jaar niet helemaal voorbij te laten gaan, hebben we een nieuwe datum geprikt die nog net binnen 2020 valt: 12 december. Het plan is om op die dag net zo'n leuk feestje te organiseren als vorig jaar! We hebben die datum geprikt, omdat wij optimistisch zijn en verwachten dat het dan wél plaats kan vinden. Uiteraard zullen wij de ontwikkelingen rond COVID-19 in de gaten blijven en mochten we toch besluiten om de bijeenkomst ook in december niet door te laten gaan, dan zullen we jullie daar tijdig van op de hoogte brengen!

Om Vriend van de HMG te worden, dien je minimaal 50 euro per persoon per jaar te doneren aan de Stichting Vrienden van de HMG. De helft van de minimale bijdrage, en alles van eventuele extra bijdrages, gaan we uitgeven aan een doel ‘ter meerdere eer en glorie van de Hopman Masselman Groep’. De andere helft van de minimale bijdrage zullen we besteden aan het organiseren van een geweldige, jaarlijkse avond op de Sparrenlaan, met eten en drinken, waar je mooie herinneringen op kunt halen met elkaar. De groepsraad van de HMG zal enkele voorstellen indienen, waarna alle donateurs tijdens deze avond samen zullen beslissen waar we onze donatie aan willen besteden.

Donatie

Iedereen die vorig jaar donateur is geworden, is akkoord gegaan met een automatische incasso, en wij zullen daar dit jaar gebruik van maken. Je hoeft dus je minimale bijdrage niet zelf over te maken, deze wordt automatisch geïncasseerd van het rekeningnummer dat je bij inschrijving hebt opgegeven`, ongeveer een maand voordat de bijeenkomst plaatsvindt. Eventuele extra donaties zijn uiteraard altijd welkom, deze kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL03INGB0008642375 t.n.v. Stichting Vrienden van de HMG.

We hopen jullie allemaal te zien op 12 december! Mocht je nog mensen kennen die nog geen Vriend van de HMG zijn, maar dat wel zouden moeten zijn, stuur ze dan vooral door naar onze website, waar ze zich kunnen inschrijven.

Het bestuur van de Vrienden van de HMG,

Renzo, Feddo en Tibbe

Yorick