Faciliteiten

De volgende faciliteiten staan tot uw beschikking wanneer u ons clubhuis huurt:

Het Terrein

Het terrein is ca. 0,4 hectare groot en volledig omheind. Op het terrein bevinden zich vier vlaggenmasten en een kampvuurkuil. Voor de ingang is voldoende parkeergelegenheid, maar op het terrein zelf zijn auto's niet toegestaan.
Het clubhuis grenst direct aan de Soester Duinen, een grote zandverstuiving waar je naar hartenlust kunt spelen en wandelen. Wij hebben een eigen achteruitgang naar de duinen. Verder zijn er bos- en heidegebieden in de nabije omgeving. 
Er mogen maximaal 5 tenten op het terrein bijgeplaatst worden.

De Duingalow

Onderverdieping


De begane grond van de Duingalow ligt half ondergronds, verzonken in het terrein. Hierdoor is het 's zomers aangenaam koel binnen.

Welpenhok
Dit is een groot open lokaal dat gebruikt kan worden voor activiteiten of als eetzaal. Deze ruimte heeft veel ramen en is goed verlicht. In deze ruimte staan tafels en banken (alleen voor binnengebruik). 
LET OP: Deze ruimte heeft géén nooduitgang en er mag daarom níét in geslapen worden! Dit in verband met de (brand) veiligheid.

Rowanhok
In deze ruimte is een bar aanwezig met koelkast, kraan en wasbak. Het meubilair bestaat uit enkele banken en een grote kist die als "koffietafel" dient. Verder is er een open haard aanwezig.

Keuken
Dit is een grote keuken met een 10-pits kookeiland. 6 kleine en 4 grote branders in twee rijen, met in het midden 40x200cm aan warmhoudplaten. Langs twee van de vier wanden is een groot roestvrijstalen aanrechtblad met een kraan en twee spoelbakken. Er worden enkele grote aluminium pannen mee verhuurd en ook enkele grote ketels voor thee, water of limonade. Onder het kookeiland staan een aantal grote koekenpannen en een variëteit aan kleinere formaat pannen. Er is een ruime koelkast met aparte vriezer aanwezig en twee doorgeefluiken: naar het Welpenhok en naar het Rowanhok.

Sanitair
Er zijn twee toiletten, een urinoir en drie wasbakken met spiegels aanwezig. Er zijn 4 douches in een gezamenlijke doucheruimte.

Bovenverdieping


Beverhok
Dit is een groot open lokaal dat gebruikt kan worden voor activiteiten en/of als slaapzaal. Één van de dakramen fungeert als nooduitgang. Deze ruimte heeft veel ramen en is goed verlicht. In deze ruimte zijn kleine stoeltjes, houten bakjes en schooltafeltjes aanwezig.

Vergaderhok
In de vergaderruimte is een grote houten tafel aanwezig met voldoende stoelen.

Sanitair
Er zijn twee toiletten en twee wasbakken met spiegels aanwezig.

Niet meeverhuurde ruimtes

De met rood aangegeven ruimtes zijn bergingen en hokken die door onze eigen leiding worden gebruikt tijdens onze activiteiten. Tijdens de verhuurperiode zijn deze afgesloten en worden niet gebruikt of meeverhuurd.
De deuren in de berging op de bovenverdieping fungeren als nooduitgang. De ruimte zelf en de materialen er in worden níét meeverhuurd en mogen níét gebruikt worden.

Alle gebouwen voldoen aan de eisen voor brandveiligheid en zijn voorzien van brandmeldinstallatie.

Het Fuchshaus

Bij grote groepen (meer dan 40 personen) mag u gebruik maken van ons tweede gebouw. Dit gebouw bestaat uit een grote zaal, een eigen keuken met 4-pits gasforuis en eigen sanitair met 2 toiletten, een urinoir, 2 douches en 5 kranen. Klik hier voor en plattegrond van het Fuchshuis.

Clubhuis bekijken?

Klik hier voor een foto-impressie.