Nieuws

Raad de Locatie 2022

Verkenners Algemeen Niels
18 April 2022

We gaan op zomerkamp, waarheen dat is geheim. Kom jij er als eerste achter?

Net als ieder jaar houden we voor de verkenners geheim waar we heen gaan op zomerkamp. Alhoewel... Via de hints op deze pagina kun jij er nu al achter komen waar we dit jaar heen gaan op zomerkamp. Gedurende de komende weken verschijnt er elk weekend een nieuwe hint op deze pagina. Denk jij te weten waar we heen gaan? Dan kun je dat HIER

Raad de locatie 2021

Algemeen Niels
9 Juli 2021

Het groepszomerkamp komt hard dichterbij. Net als elk jaar is de locatie van ons zomerkamp tot het allerlaatste moment geheim. Maar je kunt er al wel achter komen. Ik de komende weken verschijnt er elke week (vlak voor of in het weekend) een hint bij op deze pagina. Met veel losse hints kun je niet zo veel, maar als je de hints slim combineert kun jij er al achter komen waar we dit jaar ons groepszomerkamp hebben.

Ben jij de eerste die weet waar we heen gaan, dan krijg je op het zomerkamp een leuke prijs. Én omdat we dit jaar op groepszomerkamp gaan kunnen niet alleen de verkenners, maar ook de welpen meespelen.

Denk je te weten waar we heen gaan? Laat het weten via DIT formulier, dan laten we zo snel mogelijk weten of je goed zit. Let op! Om gokken te voorkomen willen we ook graag weten op welke hints jij je keuze baseert.

4 mei herdenking

Algemeen Yorick
4 Mei 2021

Vandaag herdenken wij de slachtoffers van oorlogsgeweld in de Tweede Wereldoorlog en van het oorlogsgeweld daarna.
Wij bieden iedereen hierbij de gelegenheid om de herdenkingsplechtigheid op video te bekijken en stil te staan bij hen die vochten voor onze vrijheid.
De plechtigheid is te bekijken via het onderstaande youtube filmpje: