Nieuws

Moederdag foto

Bevers Bram
9 Mei 2020

Morgen is het moederdag dus de bevers gaan een mooi moederdagscadeau maken. Ook hebben de bevers een potje touwtrekken met de leiding gedaan en super hard valsgespeeld!

Het idee van het cadeau was een kaartje met een foto van de bevers. Eerst een foto dus! Daarna het kaartje versieren.

Kom niet in mijn aura vriend!

Verkenners Algemeen Niels
2 Mei 2020

Na zeven weken thuis zitten (en online opkomsten) mochten we deze week eindelijk weer opkomst houden. Uiteraard wel met de anderhalve meter als belangrijkste regel. Maar ja, wat doe je op anderhalve meter, en op eigen terrein? Hollandse leeuwen of tik spellen vallen al af… voor verstoppertje is ons terrein niet begroeid genoeg… wat dan wel.

Sowieso was de vlag natuurlijk al anders dan anders, in plaats van per patrouille te staan stonden de verkenners verspreid voor de vlag. De vlag werd niet gedaan door een kaderkoppel, maar door één leiding. In de toekomst wordt dat overigens wel één verkenner. Zolang de anderhalve meter maar gewaarborgd bleef. Na de vlag werden eerst alle nieuwe regels doorgenomen die er zijn om weer veilig bij elkaar te kunnen komen.

Alles op anderhalve meter

Bevers Bram
2 Mei 2020

De opkomsten mogen weer beginnen! Deze vreemde tijden vragen om vreemde maatregelen. Professor Plof had een handschoen op een stok om de bevers een high five te geven. De bevers hebben zelf geopend en gesloten.

De leiding mag niet in de buurt komen van de bevers. Om toch een high five te geven had Plof een handschoen op een stok gemaakt.