Scouting: Samenwerken,

vermaak en vriendschap

VT bierroute

Voortrekkers DaanG
29 Februari 2020

Vandaag hadden we een bierroute op de planning staan, maar vanwege het slechte weer en de geringe aanwezigheid is er besloten dat we in plaats daarvan een een route gingen lopen op het officiƫle scouting Nederland ganzenbord. We hebben in combinatie met genoeg versnaperingen tegen elkaar gestreden. Maar hiervoor hebben we met alle zeven aanwezige VT'ers lekker pasta gegeten in authentieke en Griekse stijl.

Omdat we geen zin hadden om afwas te doen hebben we hier een 'alternatieve' optie voor bedacht. Hierna moesten er natuurlijk even opruimen. Daarna hebben we het spel klaargelegd.

Het begon wat stroef maar toen iedereen langzaam de scouting termen van de vorige eeuw begon te begrijpen begon het spel helemaal los te gaan. De VT'ers motiveerde elkaar door middel van leidinglimo en veel geschreeuw. We kwamen erachter dat de termen die vroeger gebruikt werden ons steeds meer stimuleerden leidinglimo te nuttigen, en dit zorgde er natuurlijk voor dat de rest van het spel nog 'soepeler' ging.

na een lang avontuur zijn we door oud Hollandse mijn wezen kijken, helaas hebben we hier geen schatten gevonden. het ging want snel maar uit eindelijk vond iedereen de weg terug.

DaanG