Scouting: Samenwerken,

vermaak en vriendschap

Aliens!

Bevers Bram
11 Januari 2020

Het was voor de bevers even spannend afgelopen opkomst. Ze kwamen samen met papa of mama in de avond naar de HMG. Hier vertelde Professor Plof dat ze een stukje van een ruimteschip hadden gevonden! Hij ging samen met de bevers opzoek naar meer.

Professor Plof vertelde aan de bevers dat in het bos waarschijnlijk nog meer stukjes ruimteschip liggen. Samen met de bevers ging hij opzoek. In het bos vonden ze Louie. Hij vertelde dat daar een man was die meer over het ruimteschip wist, maar hij wilde niet praten. Hij kon wel met licht signalen geven. Professor Plof kan dat ook. Samen met de bevers vroeg Professor Plof aan de bevers waar er meer stukjes ruimteschip liggen. Toen ze vroeger wie de man was, rende hij opeens weg! De bevers zetten de achtervolging in. De man liet steeds lichtstokjes vallen die de bevers konden volgen.

Later kwamen de bevers aan in de duinen. Hier gingen ze een spelletje doen met de ouders. Iedereen kreeg een ballon over zijn/haar zaklamp. Dan krijgt het licht van de zaklamp de kleur van de ballon. Zo moesten de bevers zich verstoppen en moesten de ouders de bevers zoeken.

De zoektocht eindige in de kampvuurkuil, daar stond al een deel van een ruimteschip! In het ruimteschip kregen de bevers een bekertje warme chocomelk en mochten ze een marshmellow roosteren boven het vuur.

Beverquote van de week:(Leiding gooit een breaklight naar voren) "Oh kijk, er viel een lichtstokje uit de lucht!"
Meer foto's staan in het album, Klik hier voor het album.

Bram