Fiets 'm er in!

Voortrekkers Niels
17 Maart 2019

Je zou het wellicht niet verwachten, maar de voortrekkers zijn best wel een stelletje ijdeltuiten. Voor de perfecte selfie hebben zij een hoop over. Deze week resulteerde dat in een heuse "Fiets 'm er in" opkomst door de hele regio, opzoek naar de locatie voor je selfie.

Om 12:00 verzamelde de voortrekkers zich op de HMG, alwaar de opkomst organisatie de nodige versnaperingen en koffie al had klaar staan. Na een bakje koffie deelde de groep zich op in 3 teams, in deze teams moest het gebeuren. De speluitleg werd geopend, gelezen en er werden wilde plannen gemaakt. Er was een totaal van 60 fotopunten verzameld door de organisatie. Punten in Soest, Baarn, Amersfoort, Soesterberg, Leusde en Austerlitz, kortom, te vele punten om ze allemaal in 4 uur af te fietsen. Een goed uitgewerkt plan zou dus de sleutel tot succes zijn.

Na goed plannen stonden alle groepen in de startblokken, klaar om de perfecte selfie te gaan schieten!

Waar de ene groep koos om via Amersfoort richting Soesterberg te fietsen, koos de andere groep voor de optie die meer door Soest ging. Weer een andere groep koos er voor om via Soesterberg naar Austerlitz te fietsen in de hoop een rondje in de zweefmolen te kunnen maken.

Terwijl de voortrekkers zich uit de naad fietste voor het perfecte kiekje en exact de juiste inval van het licht voorzag de opkomstorganisatie ons van versnaperingen. Tegelijk hielde zij vanuit hun "organisatie-mobiel"  de puntentelling nauwlettend in de gaten. Hard werken hoor!

Om 16:00 werd er weer op de HMG verzameld, al haalde niet elke groep dit tijdstip helemaal. (al kwam dit vooral omdat er in Austerlitz net wat te lang met de organisatie werd gekletst. Met een frisje in de hand en een lekkere snack werd de opkomst nog even na-geborreld. Maarja, er kan er natuurlijk maar 1 winnen. Dit maal ging de eer naar team 2, het team van de Verkennersleiding.

 

Het was weer een geslaagde opkomst, dank aan de organisatie en op naar de volgende!
Alle foto's zijn HIER te vinden.

Niels