Scouting: Samenwerken,

vermaak en vriendschap

VT Hottub-weekend

Voortrekkers Ross
25 Februari 2019

HMG’ers zijn niet altijd even schoon en daarom besloten de Voortrekkers om dit weekend een hottub te bouwen. Een hottub is een soort bad waar je warm water in pompt en waar je met al je mede-VT’ers in gaat zitten. De Voortrekkers hebben al eerder een hottub gebouwd dus het concept was ons niet vreemd. Deze keer wilden we alleen een grotere hottub. De vorige keer konden er net 6 of 7 mensen in maar deze keer wilden we met de hele speltak erin!

Daarom werd besloten de hele kampvuurkuil onder water te zetten wat resulteerde in een heus zwembad! Het duurde de hele zaterdag om te vullen en op wat technische problemen met waterpompen en stoomdruk na was het zwembad snel gevuld. Uiteindelijk konden we er s ’avonds in. We hadden ook nog een paar liter rozengeur badschuim wat er lekker in kon, dit was namelijk erg goedkoop in de winkel. Iedereen rook dus lekker naar de geur van omaatjes aan het einde van de opkomst, heerlijk!

Zondag hebben we de hottub weer afgebroken en gekeken hoe we hem de volgende keer gaan verbeteren. De opkomst was zeker voor herhaling vatbaar dus volgend seizoen weer?

Ross