Bever overvliegen

Bevers Bram
16 Februari 2019

Er is een tijd van komen en helaas ook een tijd van gaan. Vandaag was het overvliegen. Vanaf vandaag zal er één bever voortaan bij de welpen spelen. Hij was deze opkomst dus de baas, en hij heeft de beste opkomst ooit gehad!

De opkomst was dit keer in de middag om dan met alle speltakken opkomst te houden. De overvlieger mocht bepalen wat voor spelletjes we zouden gaan doen. We begonnen met een spelletje hand-schud-tikkertje. Als je af bent moet je met je hand door je poortje staan. Als iemand je hand schud ben je weer vrij.

Voordat we mochten beginnen met het overvliegen wilden de bevers eerst nog een spelletje zombie-bal doen. Daarna werd de bevergroep gesplitst, de ene helft ging een glijbaan maken en de andere een doolhof. De overvlieger heeft nog een emotioneel momentje gehad tijdens het limo drinken. Hij vond het erg leuk bij de bevers en hoopt dat alle bevers nog een leuke tijd bij de bevers beleven. En daar moest natuurlijk een groepsknuffel bij!

Toen was het tijd om afscheid te nemen. De overvlieger werd geblinddoekt en moest kruipend het doolhof door. Wat hij niet wist, is dat de leiding stiekem de muren van het doolhof aan het verplaatsen was om het doolhof langer te maken.

Daarna ging de overvliegen met een kruiwagen naar het volgende onderdeel: de glijbaan. Na meerdere keren hier vanaf te zijn gegaan ging de overvlieger naar de grote schommel. De leiding had een hele hoge schommel gemaakt. Met de welpen aan de andere kant moesten de bevers zo hard duwen zodat de overvlieger bij de welpen zou aankomen. Toen was hij officieel over naar de welpen.

Beverquote van de week:"Ik ben zo dik als een inktvis!"

Meer foto's staan in het album, klik hier voor het album.

Bram