Bever baarden

Bevers Bram
15 December 2018

Echte mannen hebben een baard. Dat is een algemeen bekend gegeven. Vandaag werden de bevers ook even echte mannen. Ze gingen op verschillende manieren een baard bij hunzelf maken.

Als eerste wilde de bevers naar de duinen om daar kuilen te graven en muren te bouwen. Met grote scheppen gingen ze aan de slag.

Voor het limo drinken hebben de bevers eerst nog een spelletje binnen gedaan. Eén bever moest geblinddoekt op een stoel zitten met een krant. Onder deze stoel lag een voorwerp wat de andere bevers moesten pakken. Dit moest heel stil gebeuren want als de bever op de stoel je hoorde kon hij je tikken met de krant en was je af.


Vervolgens gingen de bevers eerst een baard tekenen. Hoe een baard eruit zag. Toen mochten ze echte baarden bij zichzelf maken. Eerste was Buurman Bob aan de beurt. Met een flinke laag scheerschuim leek het echt alsof hij een baard had.

Daarna wilde de bevers ook een baard. Er kwamen een heleboel, met scheerschuim, met camouflage schmink en zelfs glitters!
De ene bever was ook was enthousiaster dan de ander....

Iedereen is uiteindelijk een echte man geworden. Na alle chaos vonden de bevers het wel lang genoeg binnen en zijn ze naar buiten gerent om verder te spelen.


Beverquote van de week:"Nu heeft Professor Plof twee baarden, is hij dan dubbel man?"

Meer foto's staan in het album, Klik hier voor het album.

Bram