Banden!

Bevers Bram
16 Januari 2019

Het was een beetje guur weer. Het regent een beetje, de zon zit achter de wolken. En alles is door de bladeren spekglad. Als het aan de bevers ligt, is dit perfect week om buiten te spelen!

De bevers kwamen op het HMG terrein in een lichte miezer bui. Desalniettemin waren ze razend enthousiast en begonnen direct week te rennen en springen. Professor Plof haalde uit het palenhok een aantal autobanden te voorschijn. Gooi hem van de trap af en kijken wie het verste komt!

Je kan natuurlijk ook de banden opstapelen en erin gaan zitten.

Om limo te drinken gingen de bevers wel naar binnen. De bevers hadden zelfs een traktatie omdat er een bever jarig is geweest! Daar moet natuurlijk voor gezongen worden!

Na het limo drinken vroeg de leiding aan de bevers wat ze komend halfjaar nog zouden willen doen. Zwemmen, kabelbaan en een auto bouwen! Keet kan misschien zelfs regelen dat bevers een rondje kunnen paardrijden!

Vervolgens was er nog tijd voor een laatste spelletje. Bevers tegen de leiding. De leiding zou een klein groen dominosteentje verstoppen in het welpenhok en de bevers moesten die gaan zoeken. Daarna waren de bevers aan de beurt. Ze hebben het de leiding niet gemakkelijk gemaakt!

Uiteindelijk vond de leiding nog net binnen de tijd het blokje en eindige het in een gelijkspel.


Beverquote van de week:"Zullen we regen tikkertje doen? Als je wordt geraakt door de regen ben je af!"

Meer foto's staan in het album, Klik hier voor het album

Bram