Bever ouder opkomst

Bevers Bram
24 November 2018

Het was avond en al donker. De bevers komen op het HMG terrein en mochten een papa of mama meenemen. De bevers hadden zaklampen meegenomen om spullen te zoeken. Want Buurman Bob is al zijn spullen kwijtgeraakt op het terrein! Na een spelletje touwtrekken tegen de ouders, gingen alle bevers op zoek!

De bevers wilden heel graag tikkertje doen in het donker. Maar als eerste mochten de bevers hun schoen zetten! Sinterklaas is natuurlijk in het land en komt hopelijk ook langs de HMG.

En uiteraard moet er ook gezongen worden, door iedereen!

Buiten gingen de bevers de strijd aan met de ouders in een partij touwtrekken. Het werd behoorlijk spannend en de ouders hebben het de bevers flink moeilijk gemaakt, maar  uiteraard bleken ze geen partij voor de bevers.

Vervolgens gingen de bevers naar de duinen om daar samen met de ouders Hollandse Leeuwen te spelen. Iedereen, inclusief de ouders, deden erg fanatiek mee.

Dan is het spannende moment aangebroken. Alle bevers worden geïnstalleerd, tenminste als ze de beverwet kunnen opzeggen. Eerst gingen de bevers de omtrek van hun hand op papier tekenen en daarna uitknippen zodat die na de installatie op het houten beverbord kan worden geprikt. Dan mochten ze bij Stanley hun linkerhand op de bevervlag leggen en de beverwet opzeggen.

Het was erg spannend allemaal en alle bevers zijn met vlag en wimpel geslaagd! Iedereen heeft nu een mooi plekje op het nieuwe beverbord!


Beverquote van de week:"Een schep? Die is handig voor het gamen!"

Meer foto's staan in het album, klik hier voor het album.

Bram