Stanley is zijn schoen kwijt!

Bevers Bram
17 November 2018

Sinterklaas komt vandaag het land binnen! Helemaal uit Spanje komt de goedheiligman naar Nederland gevaren om cadeautjes aan alle kinderen die dit jaar goed zijn geweest te geven. Nu mag iedereen dus ook zijn schoen zetten! Ook Stanley Stekker dus. Maar Stanley Stekker is een schoen kwijt! Nu kan hij zijn schoen niet zetten! De bevers helpen Stanley zoeken!

De bevers verzamelden vlakbij de winkelstraat. Daar mochten voor een keer Stanley en Keet de vlag doen. Het was behoorlijk fris dus gingen de bevers eerst even warm worden met een spelletje doolhof tikkertje en een commando spel.


Commando Schildpad! Dan moet je klein als een schildpad worden!


Stanley is gisteren tijdens het boodschappen doen zijn schoen verloren! Hij heeft geen idee waar die zou kunnen zijn. Gisteren heeft hij wortelen gehaald voor het paard van Sinterklaas, papier om een tekening te maken en naar de speelgoed winkel om te kijken wat hij op zijn verlanglijstje gaat zetten. De bevers zijn overal langs gegaan om te vragen of ze daar zijn schoen hebben gevonden.


nee bevers, niet kijken maar zoeken!                   Ook onder de stellages kijken he!


Helaas hebben de bevers de schoen niet gevonden in de winkelstraat. Terug op het veld hebben ze nog een spelletje doolhof tikkertje gedaan en wat lag daar in de bosjes?! De schoen van Stanley Stekker! Gelukkig, dan kan Stanley toch gewoon zijn schoen zetten.

Beverquote van de week:"Plof maak even een foto, maar schiet wel op want ik mag niet getikt worden!"

Meer foto's staan in het album, klik hier voor het album.

Bram