Ze smelten de Paashaas!

Welpen Algemeen Peter
19 April 2014

De laatste opkomst was de dag voor pasen en wij hadden een groot probleem om op te lossen: het weer was zo goed, dat de paashaas begon te smelten! Iedereen weet natuurlijk dat de Paashaas van chocolade is, dus af en toe moet hij afkoelen. Om het paasfeest toch door te laten gaan hielpen de welpen hem - als echte hulp paashazen - met het verschepen van eieren, verf, chocolade en kwasten. Al die goederen kosten natuurlijk geld, maar gelukkig leveren ze ook weer wat op nadat ze verplaatst zijn. Zo konden de welpen we een leuk zakcentje verdienen door tussen de verschillende posten te handelen met goederen.

Nu zijn al die goederen natuurlijk "heel zwaar", dus ze kunnen niet zomaar meegenomen worden. Dat moet allemaal met het "Vliegtuig": Per nest was er een brancard waarmee de goederen vervoerd moesten worden. Er moest dus goed samengewerkt worden om het "Vliegtuig" in de lucht te houden.
Als dat allemaal goed ging dan was er nog maar één probleempje: Ook de hulp paashazen kregen het af en toe te warm en moesten even afkoelen. Dat deden ze door speciale water-paaseieren (waterbalonnen) te gooien.
  (Meer foto's van de Ochtendwelpen)

En ja, bij pasen hoort natuurlijk ook paaseieren zoeken. Daar begonnen we de opkomst zelfs mee!

Peter