Overvliegen!

Bevers Bram
15 September 2018

Overvliegen. De opkomst die elk halfjaar weer is en elke keer weer een feestje. Tijdens het overvliegen sturen alle speltakken hun leden die te oud zijn geworden naar de volgende speltak. Dit gebeurt op verschillende manieren. Een obstakel parcours of een moeilijke teamwork opdracht. Bij de bevers vlogen er twee leden over naar welpen, via een kabelbaan!

De opkomst begon met een old school potje buskruiten. Alle bevers renden zo snel als ze konden achter Professor Plof aan. Die had namelijk de bal gepakt en die wilden de bevers erg graag afpakken.
Bij terugkomst op het terrein had Stanley Stekker lekkere oranje limo gemaakt. Nadat de bevers heel veel limonade hadden gedronken wilde Professor Plof een extra glijbaan op het kasteel van vorige week maken. Want met twee glijbanen kunnen de bevers een glijbanen race houden!

Iedereen is wel tien keer van de glijbaan geweest. Toen vonden de bevers het wel genoeg, nu wilden ze van de kabelbaan! Stanley en Plof gingen snel aan de slag om iedereen een broekje aan te trekken. Plof ging naar boven en Stanley hielp de bevers naar boven.

De bevers vonden het zo leuk dat ze zelfs na de opkomst bij pappa en mamma gingen vragen of ze nog een keer mochten. Uiteindelijk is iedereen wel drie keer naar beneden geroetsjt!


Op het einde hebben de bevers de overvliegende bevers uitgezwaaid toen zij voor de laatste keer van de glijbaan gingen.
Ook al zijn er twee hele leuke bevers naar de welpen gegaan, gaan de bevers door met meer energie en enthousiaste dan ooit!


Helaas is er geen beverquote deze week.
Meer foto's staan in het album, klik hier voor het album.

Bram