Kasteel met glijbaan bouwen

Bevers Bram
8 September 2018

De bevers zagen een hele hoop pallets liggen toen ze vanochtend het terrein op kwamen. Zouden we daar iets mee gaan doen? Dat was een vraagstuk voor later. Eerst: BOOM TIKKERTJE! Met twee (net geen) nieuwe leiding was het rennen, anders werd je getikt.

De reden is onbekend, maar de bever wilden vandaag heel graag boomtikkertje spelen. Voordat de opkomst überhaupt begonnen was gingen ze al van start. Na de opening stelde Professor Plof twee leiding voor. Kate Kleur is weer terug en Buurman Bob heeft zich bij het leiding team aangesloten. Toen Bob zijn verhaal had gedaan dat hij in het andere gebouw woont en nu hier leiding wilde zijn, hebben de bevers een super lang en leuk potje boomtikkertje gespeeld wat uitliep in een stoeipartij met Buurman Bob.

Kate Kleur nam daarna iedereen mee naar boven. Boven kregen de bevers een papiertje en een stift, ze moesten tekenen wat ze met de pallets wilde gaan bouwen. Er kwamen huizen met glijbanen, kastelen met glijbanen en jaja, zelfs glijbanen met glijbanen.

Toen besloten was dat we een huis met glijbaan gingen bouwen is iedereen naar buiten gestormd om te gaan bouwen. Na een korte veiligheid instructie van Kate konden de bever een hamer of een zaag pakken om iets te gaan timmeren of zagen.



Na hard gewerkt te hebben heeft Stanley Stekker de bevers mee genomen om lekker wat limonade te drinken. Toen iedereen gedronken had ging het bouwen weer verder. De glijbaan werd aan het huis gemaakt en iedereen is er heel vaak af geweest. Geen enkele bever die er over dacht om naar huis te gaan!


Beverquote van de week: "Ik heb een glijbaan gemaakt waar je nooit meer uit kan. Dan blijf je voor altijd glijden! En hij staat in de brand!".

Meer foto's staan in het album, Klik hier voor het album

Bram