Bever muziek

Bevers Bram
23 Juni 2018

Muziek maken, het kan op vele manieren. Je kan fluiten, zingen en overal op trommellen. Vandaag hebben de bevers met verschillende muziekinstrumenten gespeeld en muziek gemaakt!

Tijdens de opening stond er een onbekende leiding in de kring. Na het voorstellen bleek dat hij Paul heet en vandaag gezellig kwam meedraaien om te kijken of de leiding wel een beetje lief zijn voor de bevers.
De bevers begonnen met een spelletje boombal, dat hebben we al lang niet meer gedaan. Iedereen rende heel hard van boom naar boom!

Toen het spelletje was afgelopen gingen de bevers in de kuil zitten en kwamen Stanley Stekker er Professor Plof naar buiten met muziekinstrumenten. Elke bever mocht een instrument kiezen waarmee hij mocht spelen.
Professor Plof ging in het midden staan en ging bevers aanwijzen die dan muziek moesten maken. Hij ging steeds sneller en uiteindelijk speelde iedereen tegelijk.

Na het spelen gingen de bevers limo drinken en een koekje eten. Daarna gingen de bevers naar de duinene om daar nog lekker even te rennen met een spelletje stand in de mand en iemand-is-hem-niemand-is-hem.


Beverquote van de week:"Ik ben een oude oma!".

Meer foto's staan in het album, Klik hier voor het album

Bram