Extra veel bevers!

Bevers Bram
19 Mei 2018

Toen de bevers vandaag op de HMG aankwamen stond hun een verassing te wachten, het waren de bevers van de Fakkeldraagsters, met hun leiding Rebbel! Vandaag hebben de bevers van de HMG samen met de bevers van de Fakkeldraagsters gespeeld.

In het begin was het even puzzelen, de HMG en de Fakkeldraagsters openen allebei op een andere manier. Omdat we op het HMG terrein waren deden we het op de HMG manier met de vlag. Hierna deden we een potje krantenmeppen om de namen van iedereen te leren kennen.

Professor Plof ging toen opeens snel een luidspreker en stoelen halen. Toen hij begon met de stoelen in een kring te zetten wisten de bevers al snel wat ze zouden gaan doen, stoelendans! Professor Plof was de DJ en deed de muziek aan. Elke ronde was het weer spannend!



Na de stoelen dans zijn de bevers uit zichzelf tikkertje gaan spelen. Iedereen rende zijn benen uit zijn lijf!
Toen iedereen was uitgerend was het tijd om met z'n alle limo te drinken. Het was vreemde groene limo die volgens de bevers naar snoep smaakte!

Na het limo drinken gingen de bevers het bos in om te buskruiten. De Fakkeldraagsters hadden dit nog nooit gedaan, dus gingen alle bij Rebbel staan zodat Stanley Stekker het kon uitleggen.

Iedereen had zich heel goed verstopt wat want het duurde lang voordat iedereen gevonden was.
Na het buskruiten pakte Professor Plof de bal en begon te rennen, de bevers wilden de bal afpakken begonnen achter hem aan te rennen.

Op het HMG terrein verloor Plof de bal en gingen de bevers ermee vandoor! Plof deed nog heel erg zijn best om de bal terug te pakken maar de bevers waren te snel.

Het was een hele leuke opkomst, de bevers hebben super leuk met de Fakkeldraagsters gespeeld!


Beverquote van de week: "Deze limo smaakt naar snoep, het is snoep-o-nade!".
Meer foto's staan in het album, klik hier voor het album.

Bram