Bevers maken cadeautje

Bevers Bram
12 Mei 2018

Ook dit jaar is het weer moederdag. Nu kan je een doos chocolaatjes kopen of een fles lekkere shampoo. Maar om de moeders echt in het zonnetje te zetten moet je zelf wat maken!

Deze opkomst begon met een potje Hollandse leeuwen in de duinen. Het is ontzettend lekker weer en iedereen heeft er weer veel zin in! Van de oudste rowans kwam Jari gezellig meedraaien om te kijken hoe het bij de bevers er aan toe gaat.


Actie foto van rowan Jari die bijna werd getikt!

Na vele keren heen en weer te zijn gelopen en proberen niet getikt te worden gingen de bevers terug naar de HMG om wat te drinken. Hier mochten de bevers vertellen over wat ze allemaal in de vakantie hebben gedaan. Professor Plof ging uitleggen wat ze gingen maken. Plof had verschillende kleuren klei meegenomen waar de bevers kralen van konden rollen om een mooie ketting te maken!


Allemaal even lachen!

Je kon alle kleuren combineren en de gekste vormen maken die je maar kon bedenken. Er kwamen vele creatieve creaties uit. Nadat er een gat in de kralen was geprikt gingen deze de oven in om uit te harden. In de tussen tijd konden de bevers andere houten kralen versieren die ook aan de ketting konden worden geregen.

We hopen dat de moeders de kettingen mooi vinden en iedereen een fijne moederdag gewenst!


Helaas is geen beverquote deze week.

Meer foto's staan in het album, klik hier voor het album.

Bram