Bevers op de kinderboerdeij

Bevers Bram
14 April 2018

Eindelijk is het dan zo ver, de bevers gaan naar de kinderboerderij! Het stond al een hele tijd op de planning en vandaag zijn hebben de bevers lekker kunnen spelen op de kinderboerderij De Veenweide in Overhees.
De opkomst was voor een keertje in de middag vanwege de openingstijden van de boerderij. De leiding zat lekker op een bankje toen alle bevers aan kwamen rennen. De leiding was de bevervlag vergeten mee te nemen, dus hebben de bevers voor een keertje vlag gehouden met de HMG vlag.
De bevers mochten overal heen om te spelen, in de speeltuin gingen de bevers van de kabelbaan, in de grote schommel en overal op klimmen.


Als je een dierenhok in wilde moest er een leiding met mee, de bevers konden de geiten aaien, naar de cavia's en de leguaan kijken en ze konden het schapenverblijf in.



Na het limo drinken kwam er een vrouw van de kinderboerderij naar ons toe met de vraag of we haar konden helpen. Een aantal van haar collega's hebben een fout gemaakt en hebben de verkeerde hooibaal in het kippenhok gezet!
Nu ligt het hele kippenhok bezaaid met hooi. De bevers moesten eerst kruiwagens halen en dan al het hooi erin doen, maar niet gooien met de hooi!

De bevers hebben hard gewerkt en het hok was helemaal hooivrij, de medewerker van de boerderij was zeer blij.

Na het helpen was er nog tijd om even te spelen voordat we gingen sluiten.


De beverquote van de week:"Nu zijn wij de kippen!".

Meer foto's staan in het album, klik hier voor het album.

Dit opkomst verslag is ook nog heel bijzonder, het is namelijk het 200ste bericht op de website!!
Bram