Paaseieren speurtocht

Bevers Bram
18 Maart 2018

Vandaag hadden de bevers een nieuwe jongen, Menno (leiding), die gezellig kwam meedraaien. Hij vond dit zo leuk om te doen dat hij een traktatie mee had genomen! Heerlijke chocolade paaseitjes! Dit was de tweede week van kies-je-sport en begonnen we met een namen spelletje om de namen weer even op te frissen. Kranten meppen en namen estafette.

Na een glaasje limo ging Menno de paaseitjes halen, maar hij kwam verbaasd met een lege rugtas terug! Waar zijn de paaseitjes?! Misschien is Menno ze vanochtend verloren op weg naar de HMG. De bevers gingen Menno helpen zoeken, ze gingen precies dezelfde route volgen die Menno vanochtend had gelopen.

Door het bos, over de bank de duinen in.
Misschien zijn de wel weggewaaid?.


Helaas lagen de paaseieren zelfs niet op vogeleiland, en ook niet in de speeltuin.

Zoeken op de draaimolen, Wow dat gaat snel!
Zelfs op de snelle glijbaan lagen ze niet!


Na flink geschommeld en gedraaid te hebben gingen ze verder, toen kwam Menno een briefje in zijn zak tegen. "Beste Menno, ik heb je paaseieren in de koelkast gelegd zodat ze niet smelten. Groetjes Menno". Menno was vergeten dat hij ze zelf in de koelkast had gelegd! De bevers snelden terug naar de HMG en troffen daar inderdaad de paaseieren in de koelkast aan. Hebben ze toch lekker kunnen smullen!

De beverquote van deze week:"Menno heeft zichzelf een brief geschreven, wat een oelewapper".

Meer foto's staan in het album, klik hier voor het album.

Bram