Olympische beverspelen

Bevers Bram
17 Februari 2018

Toen de bevers vandaag het terrein op kwamen zagen ze dat het terrein een zooitje was. Bas Bos had samen met zijn vrienden grote loshangende takken uit de bomen gehaald.

Deze takken lagen alleen nog steeds op de grond. Bas Bos vroeg de bevers of ze wilden helpen het terrein op te ruimen, "Als iedereen een tak over het hek gooit is het terrein zo weer schoon."
Zo gezegd zo gedaan, de bevers hebben hun spierballen laten zien door echt flink grote bomen naar de kampvuurkuil te tillen.

Nadat het terrein was opgeruimd gingen de bevers naar binnen. Daar gingen ze in een kring zitten en vroeg Stanely stekker of ze nog iets leuks hadden beleeft afgelopen week.
De bevers vertelde wat voor stoere avondturen ze allemaal beleeft hebben en wat ze nog gaan doen.

Toen vroeg Stanley of de bevers wisten wat er nu in Korea plaats vindt.
"De Olympische spelen!", riepen alle bevers door elkaar heen. Heel goed, de olympische spelen. Over het antwoord op de vraag: Zouden jullie ook wel aan de Olympische spelen meer willen doen hoefden de bevers niet lang na te denken.
"JAAA!" Maar hoe kan je de Olympische winterspelen nou doen zonder sneeuw? Door zelf sneeuw te maken! Stanely had veel kranten mee genomen en de bevers begonnen deze woest uit elkaar te scheuren.

(De foto's zijn ongeveer een minuut na elkaar gemaakt.)

De bevers hadden Stanley Stekker helemaal ondergesneeuwd. Gelukkig kon hij er wel om lachen.

Het hele beverlokaal lag onder de zelfgemaakte sneeuw. Toen begonnen de bevers te schaatsen en er was zelfs een bobslee team!

Terwijl de bevers nog lang niet uitspeeld waren was het helaas tijd om op te ruimen.
Al het sneeuw moest bij elkaar geveegd en in de prullenbak gestopt worden.

Beverquote van de week: Stanley:"Wat voor evenement is er nu gaande en wordt op tv uitgezonden?" Bever:"De luizenmoeder!"

Meer foto's staan in het album, klik hier voor het album.

Bram