Overvliegen

Verkenners Algemeen Mark
10 Februari 2018

Vandaag hadden we het semi-jaarlijkse overvliegen. Hierbij gingen de drie oudste verkenners door naar de Rowan speltak en kwamen er ook weer twee nieuwe verkenners bij van de Welpen speltak.

Na de gezamenlijke vlag hadden we eerst nog Mathijs die werd geïnstalleerd tot volwaardig verkenner, gelukkig maar want hij ging dezelfde opkomst nog over naar de Rowans.

Daarna werden de overvliegers weggestuurd en ging de rest van de groep bezig met het bouwen van een obstakelparcours. Dit bestond uit vier verschillende onderdelen: een brug gemaakt van slecht touw, een doolhof waarbij de overvliegers elkaar moesten helpen met de uitgang te vinden, een arena om te bepalen wie de sterkste was en een kabelbaan naar de Rowans toe.

Ondertussen waren de overliegers bezig op Zonnegloren een A-frame te pionieren en daarmee terug te lopen naar de HMG.

Nadat ze terug waren op de HMG en het gehele obstakelparcours hadden doorstaan mochten ze door naar de Rowans. Maar daarvoor in de plaats kregen we twee enthousiaste net overgevlogen erbij die maar wat blij waren dat ze nu voortaan elke zaterdag met de Verkenners mee mogen doen!

Mark