EHBO en sleeën

Bevers Bram
9 December 2017

Het sneeuwt!! De bevers kwamen vandaag aan op een wit HMG terrein. Na wat sneeuwballen gegooid te hebben gingen we naar boven. Daar ging Bram uitleggen hoe je een mooie sneeuwvlok kan knippen. Heel erg handig was Bram niet want hij knipte in zijn vinger! Gelukkig was het nep, de leiding ging toen uitleggen hoe je een klein sneetje behandeld door eerst de wond schoon te maken en dan een pleister te plakken. De bevers mochten ook een pleister plakken, op Stanley Stekker! Stanley had dan vijf pleisters op zijn hoofd.

Een van de bevers had een slee mee genomen en die hebben we goed gebruikt. Alle bevers zijn van een duin gegleden. Eerst werden ze getrokken en daarna mochten ze ook alleen!

Daarna gingen we naar binnen om limo te drinken. Bram had wel echt een pech dag, hij struikelde zo over een prullenbak! De wond wat nu te groot voor een pleister en moest verbonden worden. Nadat de wond was schoongemaakt deed Karel er een gaas en een verband erom. Toen mochten alle bevers dit proberen, of hunzelf en op elkaar. Op het laatst werden een aantal bevers gemummificeerd met wc papier!



Al met al was het een enorm leuke en leerzame opkomst!

Bram