Gezamenlijke Dia-avond 7 Oktober 2017

Algemeen Niels
19 September 2017

Ook dit jaar zijn we weer met veel plezier op zomerkamp gegaan. Op 7 oktober aanstaande is de dia-avond waarin we met trots een sfeerimpressie geven van het afgelopen zomerkamp. Leuke foto’s, filmpjes en verhalen, waarna de kinderen weer de grootste verhalen hebben over hun avonturen tijdens het zomerkamp.

Omdat we het heel leuk vinden om anderen te laten zien wat we tijdens zo’n week op zomerkamp doen, willen we jullie ook graag bij de andere speltakken laten meekijken. Daarom hebben we de dia-shows na elkaar gepland op één avond. Eén avond vol gezelligheid om herinneringen op te halen.
En misschien…… alvast even kijken naar de foto’s van de speltak waar je volgend jaar zit?  
U mag dus (samen met het hele gezin) ook blijven zitten voor de volgende dia-show of eerder komen voor de eerdere dia-show.
We hebben de avond als volgt ingedeeld.

Als u bij de dia-show van de welpen wil komen kijken bent u vanaf 18:30 welkom en staat er koffie/thee voor u klaar. U kunt na de show (19:45) kiezen om te blijven zitten voor de show van de verkenners, of om naar huis te gaan.
Als u voor de dia-show van de verkenners komt staat er vanaf 19:30 koffie en/of thee voor u klaar. Om 19:45 gaan de deuren open. Om 20:45 kunt u kiezen of u naar huis gaat of dat u blijft zitten om de dia-show van de Rowans te bekijken.
Komt u voor de Rowanshow, dan nodigen we u uit om achteraf een drankje te drinken in de Soos. Vooraf staat voor u de koffie klaar vanaf 20:30.

Helaas kunnen we er dit jaar niet omheen om de dia-avond op dezelfde avond te hebben als de Fakkeldraagsters. In goed overleg hebben we de tijden van de dia-avonden gelijk gemaakt zodat u eventueel ook naar de dia-avond van uw dochter uit een andere speltak kunt. We hopen dat op deze manier zoveel mogelijk mensen alsnog kunnen komen kijken.

Wij kijken al enorm uit naar 7 oktober en hopen jullie allemaal te zien.

Niels