Keet is ziek!

Bevers Martijn
21 Januari 2017

Wat was het toch weer koud weer, de winter lijkt stevig en sterk dit jaar. Voor de HMG is dit geen probleem.  Winter betekent: sneeuwpret, gezellig warm bij het vuur en extra hard rennen om warm te worden. Vandaag stond er weer eens lekker ouderwets spelletjes spelen op de planning, een klusje voor Keet Kleur en daarna genieten van de beloning.

We begonnen de dag met 'iemand is hem, niemand is hem' in het bos, we hebben hier verschillende versies van gespeeld. Nadat iedereen lekker moe was zijn we teruggelopen naar de HMG.

Eenmaal hier aangekomen hebben we genoten van warme chocomelk en begonnen we aan de klus voor Keet Kleur. Ze had een fotoopdracht en moest dingen maken van stokjes en marshmellows. Keet was alleen al de hele week ziek en had nog geen tijd gehad om iets te maken. De Bevers gingen hard aan de slag en maakte allemaal verschillende dingen. Van dieren tot gebouwen.

Nadat we daar mee klaar waren en alle foto's gemaakt waren, kwam het leuke gedeelte, stokjes in de marshmellows steken, boven het vuur houden en tussen 2 koekjes drukken. Hmmm, lekker! De ouders kwamen er alweer aan en het was tijd om gedag te zeggen.

Het IJsberenweekend kwam er aan voor de leiding en die hadden nog genoeg om voor te bereiden.

Tot de volgende keer allemaal,

De Beverleiding

Martijn