In de Sneeuw!

Welpen Algemeen Daniel
7 Januari 2017

Vandaag was de eerste opkomst van het jaar. Daarnaast was het ook de eerste dag van het jaar waarin er sneeuw gevallen was, een mooi moment dus om daar goed van te genieten. We zijn de opkomst begonnen met een spelletje buskruit. De truc was nu om naast het wegtrappen van de bal niet uit te glijden. De welpen wisten hiermee goed om te gaan, de leiding helaas wat minder.

Vervolgens zijn we de duinen in gelopen waar ze allerlei dingen gedaan hebben: 4-vakken sleepspel, grote tekeningen maken, sleeën van de heuvel, voetballen, etc. Na een goed half uur gespeeld te hebben was het tijd om onze handen op te warmen bij de HMG.

Op de HMG hebben we daarna allerlei (bord)spelletjes gespeeld, variërende van: kaartspelletjes, Halli-Galli, Risk, Mikado en nog veel meer. Om dit leuker aan te kleden heeft de leiding het hok aangekleed met disco-lampen en rookmachines voor een supertof disco spelletjes uur.
Tot slot was het weer tijd voor de eindvlag. Hopelijk dat er nog meer sneeuw gaat vallen deze week. Misschien kunnen we hiermee iglo's gaan maken!

Daniel