Bever installatie

Bevers Yorick
10 December 2016

De bever installatie is altijd een heel mooi iets. kleinen kinderen die het super spannend vinden. Leiding die de installatie wet uit ze hoofd moet leren en het daarna voor gezegd moet krijgen.

De uitdaging deze keer was dat nog geen een leiding zelf geinstaleerd was. Sjaakie had snel wat afspraken gemaakt met koning bever, Bas Bos. hij kwam weer is een weekje langs en zou een echte bas bos opkomst maken.
De opkomst zou de bevers uitdagen om echte bevers te worden. Ze moesten hun snelheid laten zien met het spelletje Hollandse leeuwen, hun kracht en teamwork in het verplaatsen van boomstammen en moesten hun kennis bewijzen met vragen over de HMG en het bever zijn.

Daarna kwam de echte uitdaging, de klimbaan gemaakt door Bas Bos. De oude bevers gingen er met gemak over en kwamen er heelhuids overheen. De nieuwe bevers gingen de uitdaging vol lef en uitdaging aan, ze kwamen er ook zonder problemen over heen en met een volle glimlach kwamen ze bij het einde. Zelfs Sjaakie deed een poging en ging er overheen . Bas had nog een laatste uitdaging alleen voor de dappere bevers, een boom in klimmen en abseilen. Tot volle verbazing gingen alle bevers hier met vol lef vanaf. Daarna kwam de installatie zelf. Ouders filmen, bevers stressen en leiding het voorbeeld geven.

Tot slot werd er nog even na gebabbeld met de ouders en na gespeeld. Al met al een zeer geslaagde opkomst.

Yorick